Opleiding/Herhaling

BHV - EHBO - REANIMATIE

  

Cursus BHV

Eigenlijk hoopt u ze nooit nodig te hebben, maar in geval van een ongeluk bent u blij als er bedrijfshulpverleners in uw organisatie aanwezig zijn. Pieterman Produkties organiseert diverse BHV-cursussen.

Meer over de BHV-cursussen

Cursus EHBO

Wanneer iemand gewond raakt, wilt u die persoon kunnen helpen. Tijdens de verschillende EHBO-cursussen leert u hoe u een slachtoffer behandelt, maar ook hoe u omgaat met emoties van omstanders.

Meer over de EHBO-cursussen

Reanimatie/AED

Dankzij een elektrische schok met een AED is de kans dat een slachtoffer van een hartstilstand overleeft veel groter. Tijdens deze cursus reanimatie met AED leert u hoe u het apparaat moet gebruiken.

Meer over reanimatie met AED

Over Pieterman Produkties

 

 

Wat moet u doen in het geval van een ontruiming, wanneer iemand zich verwondt of als een collega onwel wordt? Het zijn vervelende situaties waarin u altijd wilt dat er iemand in de buurt is die weet hoe te handelen. Pieterman Produkties geeft al sinds 1997 opleidingen en herhalingstrainingen BHV, EHBO en Reanimatie. We trainen u en uw medewerkers op onze vaste locatie te Renesse of bij u op locatie, in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland.

BHV-cursus Brabant; BHV-opleiding Zeeland; cursus EHBO Zuid-Holland; cursus EHBO aan kinderen; cursus reanimeren met AED; herhalingscursus BHV; herhalingscursus EHBO

Alle cursussen voldoen aan de eisen van: 

  • Het Oranje Kruis
  • Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV)
  • Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)  
  • European Resuscitation Counsil (ERC). 

De opleidingen en cursussen worden gegeven door vakdocenten (zoals ambulancepersoneel, veiligheidscoördinatoren, brandweer- en eerstehulpinstructeurs). Zij hebben alle kennis, maar ook zeer ruime praktijkervaring.

Om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, verzorgt Pieterman Produkties ook de gehele cursistenadministratie. 

BHV-cursus Brabant; BHV-opleiding Zeeland; cursus EHBO Zuid-Holland; cursus EHBO aan kinderen; cursus reanimeren met AED; herhalingscursus BHV; herhalingscursus EHBO

Dit houdt in dat de gevolgde cursussen per cursist worden geregistreerd en dat deelnemers worden uitgenodigd voor herhalingstrainingen. Uw medewerker is altijd goed getraind, en u hebt er geen omkijken naar.

Op onze trainingslocatie, of bij uw bedrijf
Alle opleidingen en cursussen van Pieterman Produkties kunnen op onze opleidingslocatie in Renesse worden gevolgd, maar we kunnen de cursus ook bij u op locatie organiseren in Zeeland, Brabant of Zuid-Holland.

Wilt u meer weten over het cursusaanbod,
of wilt u een afspraak maken?

Pieterman Produkties is erkend door: